Sihr is de arabische term voor hekserij of tovenarij. Sihr wordt zo genoemd omdat de middelen verborgen of geheim zijn, en omdat beoefenaars van sihr in het geheim met dingen omgaan die hen in staat stellen illusies uit te voeren om mensen te verwarren en hun ogen te bedriegen, en om hen kwaad te doen of hun geld te stelen, enzovoort, op een geheimzinnige manier dat de meeste mensen zich niet bewust zijn van wat er gaande is. Als gevolg hiervan staat het laatste deel van de nacht bekend als sahar, omdat mensen zich tegen het einde van de nacht niet bewust zijn en niet veel bewegen. Omdat de longen in het lichaam verborgen zijn, worden ze vaak sahr genoemd. Wij genezen onze broeders en zusters net als Soennah Dokter met de wil van Allah swt.

Symptomen van Sihr!

“Sihr is een reeks van oeqad (knopen), ruqa (bezweringen) en woorden die worden uitgesproken of geschreven, of op zo’n manier worden uitgevoerd dat ze het lichaam van de persoon (al-mashur), zijn hart en geest beïnvloeden, zonder zelfs maar met hem/haar in aanraking komen. De realiteit van Sihr is dat er enkele soorten zijn die kunnen doden, iemand ziek kunnen maken of een obstakel kunnen vormen tussen een getrouwde koppel. Andere typen kunnen echtgenoten scheiden en ervoor zorgen dat ze elkaar gaan haten of liefhebben. Roqyashifa is een paramedische praktijk net als Soennah dokter waarbij wij kwaadaardigheid laten verdwijnen net als Sihr, zwarte magie, boze oog etc.

Sihr is een verschrikkelijke misdaad en kufr!

Het is een van de dingen waarmee mensen zijn beproefd, zowel in het verleden als nu, in de landen van het verleden, tijdens de Jaahiliyyah en in deze ummah. Sihr kan acties omvatten die vergelijkbaar zijn met die uitgevoerd door de tovenaar terwijl hij knopen legt waarop hij blaast. Heeft u last van deze aandoening? Wacht niet langer een neem direct contact op met onze praktijk!

Waar zitten wij gevestigd?

We zitten gevestigd in Den Haag. Bezoek onze website voor meer informatie.

Hoe lang hebben wij ervaring met Roqya en Sihr?

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in Roqya en wij hebben heel veel mensen genezen met de wil van Allah (swt).