Ons praktijk Roqyashifa is gevestigd in Den Haag, We hebben de ervaring en vaardigheden op gebied van hijama om ervoor te zorgen dat u altijd een veilige, schone en professionele service krijgt. Tot op heden hebben we meer dan honderden tevreden klanten bediend. Wij gebruiken uitsluitend sanitaire, wegwerpartikelen van de hoogste kwaliteit. Voor hijama behandelen op dit moment alleen mannen.

Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in Roqya. Als een patiënt naar Roqyashifa komt voor behandeling, willen we dat hij zich beschermd en op zijn gemak voelt. We bevorderen open communicatie met al onze patiënten en doen er alles aan om geen oordeel te vellen of iemand zich op welke manier dan ook ongemakkelijk te laten voelen. We doen ons uiterste best om elke patiënt te diagnosticeren en streven ernaar om altijd in overeenstemming te zijn met de Koran en de Soennah.

Wat doen wij?

Wet cupping, ook wel Hijama genoemd, wordt wereldwijd beschouwd als een van de belangrijkste methoden van traditionele (alternatieve) behandeling. Cupping therapie kan helpen bij verschillende gezondheidsproblemen.

Met Roqya beroept zich op de woorden en gebeden van Allah in de koran en hadiths om bescherming te zoeken. Dit omvat genezing van het hart (mentale of geestesziekte) en lichamelijke genezing. We behandelen gevallen met betrekking tot het bezit van de djinn, magie, boze oog/afgunst alleen in overeenstemming met de koran en de soennah.