Effectieve behandeling voor pijn in het lichaam

Bij deze vorm worden massage cups gebruikt om het lichaam van de patiënt voor de behandeling in te smeren met zalf of olie. De therapeut gebruikt de massage cups om het lichaam van de patiënt te masseren door het cup langzaam op zijn rug te schuiven, die door de opgewekte negatieve druk op zijn plaats is getrokken. Cupping is een soort huid irriterende therapie die blokkades probeert op te heffen en de energiestroom van het lichaam te vergroten. Het wordt al sinds de oudheid gebruikt. Het vindt voornamelijk op de rug plaats. Doordat de reflexzones die gerelateerd zijn aan de specifieke organen in het lichaam zich op de rug bevinden.

Wat zijn de voordelen van massage cups?

Er zijn verschillende soorten cupping. Op de reflexzones op de rug van de patiënt worden massage cups bevestigd. Hierdoor ontstaat er een negatieve druk op de huid en wordt de functie van specifieke organen en lichaamssystemen weer gestimuleerd door het vergroten van het zelf genezend vermogen. Met de massage cups kan een lokale toestand van pijn en spanning worden verbeterd. Tegenwoordig wordt het gebruikt voor verschillende ziekten, zoals migraine, reuma, longaandoeningen, rugpijn, hoge bloeddruk.

Hoe werkt het in praktijk?

Massage cups die de therapeut normaal gesproken op de rug bevestigt, kunnen in eerste instantie ongewoon lijken. Cupping is een massagetechniek waarbij de therapeut massage cups direct op het lichaam (meestal op de rug) inbrengt. Het produceert een vacuüm (negatieve druk) in de glazen om steun op de huid te vinden en zuigt de huid geleidelijk naar de binnenkant van de cup. Er zijn verschillende manieren om dit te bereiken, zoals het gebruik van massage cups om het lichaam te stimuleren en ons natuurlijke tot zelfgenezing op gang te brengen. Wilt u een cupping hijama inplannen? U kunt het eenvoudig op onze website een afspraak boeken. Voor meer informatie kunt je via ons telefoonnummer contact opnemen.