Behandelt pijn effectief

Met cupping hijama wordt de huid voor de behandeling zacht geschraapt met scheermes. De negatieve druk van de cupping zuigt bloed uit de microverwondingen. Het is vooral effectief bij de behandeling van acute pijn.

De procedure voor de cupping hijama

De therapeut identificeert acceptabele gebieden op de huid voor behandeling van de cupping hijama en desinfecteert deze na een grondige inspectie en diagnose. Op de aangegeven gebieden wordt de huid doorboord of geschraapt met een naald of een klein mes. De cupping glazen worden dan aangesloten. Om een vacuüm te creëren, wordt een klep gebruikt, waardoor de huid opzwelt en de bloedstroom ernaartoe intenser wordt. De bloed van de microverwondingen wordt weggezogen en hoopt zich op in de cupping-glazen. De cupping-glazen blijven ongeveer 15 minuten op de huid.

Het stimuleert reinigingsreactie

De bloeding kalmeert het lichaam door oud, schadelijk bloed af te voeren. Bloed dat zich tijdens de therapie in de cupping-glazen verzamelt, is vaak zwart tot blauw. Cupping hijama kan helpen om spanning en stagnatie te verminderen. Door bloedingen worden dode bloedcellen en afvalstoffen afgevoerd. Bloedregeneratie en -vorming worden beide tegelijkertijd aangemoedigd. De bloederige cupping stimuleert een reinigingsreactie door het hele lichaam. Op zowel fysiek als cerebraal niveau is het zeer heilzaam.

Resultaat na de eerste behandeling!

Cupping hijama is een uiterst effectieve aanpak voor het verminderen van pijn in de rug of bij hernia’s. U zult het resultaat zien zelfs na de eerste behandeling. Wil je meer informatie weten of cupping hijama? Neem direct contact met onze praktijk en we zullen gelijk een afspraak voor je inplannen!